Bakgrunn 1.5x1.8m Hvit/Grå

Lastolite Bakgrunn 1.5x1.8m Hvit/Grå

305915
2 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar
Lastolite sammenleggbar bakgrunn 1.5 x 1.8m Hvit/Grå

Det ultimate tilbehøret for lokasjons fotografering! Denne sammenleggbare bakgrunnen gir deg stor fleksibilitet på lokasjon eller i studio. Perfekt for varierende størrelse fra portrett til små grupper.

Produktfunksjoner:
  • Vendbar: Forskjellig overflate på hver side gir deg flere kreative muligheter
  • Trippel-forsterket søm: Over 30 sting per tomme sikrer at stål kanten holdes på plass
  • Legges sammen til en tredje-del av original størrelse: På få sekunder er produktet slått sammen til en praktisk størrelse for transport og lagring
  • Kan settes opp i portrett eller landskap: Sørger for ultimat fleksibelt oppsett.
Bag inkludert:
For lettere lagring og transport.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.