Lastolite

Kjøp Lastolite hos oss! Hos oss kan du kjøpe bakgrunnskit, bakgrunner blitstilbehør, lystelt, reflektorer, gråkort, paraplykit, softbokser, blitsbouncer, diffusorer og tilbehør fra Lastolite både online og i butikk. Vi har et bred utvalg av Lastoliteprodukter for både nybegynnere og profesjonelle.

19 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Størrelse
Tilpasset for
Medfølgende monteringsring
Materiale
Farge innside
Diffusor
Raster
Høyde
Bredde

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.