Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Bakgrunn Panorama 4m

Lastolite Bakgrunn Panorama 4m

1003608
  • Sammenleggbar aluminiumsstativ for smidig transport
  • Tre seksjoner som gjør det enkelt å justere bakgrunnen etter gulvoverflate og ønskede vinkler på hjørnene
  • Stoffet har ingen sømmer som kan forstyrre motivet
5 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Lastolites panoramiske bakgrunner på 4 meter er en av de bredeste frittstående tekstilbakgrunnene du får kjøpt i dag. I pakken får du tre aluminiumspaneler som står av seg selv og som kan formes til å pakke inn objektet du fotograferer. Tekstilbakgrunnen fester du til rammen med klyper. Bakgrunnene er tilgjengelig i tre farger: Sort, Chromakey grønt (greenscreen) og hvit. Lastolite Bakgrunn Panorama er perfekt for fotografering av store grupper på location, bryllup, skoleball og event-fotografering. Bakgrunnen kan enkelt brettes ned i en medfølgende veske.
Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.