Refleksskjerm TriFlip 75cm 8:1 Kit

Lastolite Refleksskjerm TriFlip 75cm 8:1 Kit

307071
  • Plasser din TriGrip i futteralet, og du har to nye overflater å bruke
  • Lett å holde, takket være håndtaket
  • Åtte ulike materialer som varierer fargetoner og refleksjoner
1 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Refleksskjerm TriFlip 75cm 8:1 Kit
EzyBalance Gråkort 30 cm
Lysstativ 1100 Universal Brack
3 104 NOK
TriFlip er designet for å øke mangesidigheten hos Lastolites populære TriGrip reflektor. Plasser TriGrip-en i futteralet, og vips så har du to nye sider som kan benyttes.

Refleks-skjermer brukes for å fjerne skarpe kontraster og gi et mykt og jevnt lys over motivet. De er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser og farger etter behov og resultat. En refleks-skjerm i gull gir eksempelvis et mykere lys enn en i sølv. Alle refleks-skjermer har to sider med forskjellige farger, f eks hvit/sølv.

Refleks-skjermer kan brukes som diffusere til blitser, fastlys og forekommende utendørslys. De benyttes ofte ved blant annet portrettfotografering og er meget enkle å ta med seg; de brettes sammen og puttes i et futteral.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.