Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Skylite Rapid Large kit 2x2 meter

Lastolite Skylite Rapid Large kit 2x2 meter

1039587
5 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

Skylite Rapid Large kit 2x2 meter
M1004BAC Master Stand Air Cushioned
Skylite Grip Head
7 588 NOK
Skylite Rapid Large kit 2x2 meter
Belysningsstativ 5034 Roller 34 Folding Base
Skylite Rapid diffusorduk 0.75 steg 2x2 meter
11 634 NOK

Lastolite Skylite Rapid Large kit 2x2 meter

Lastolite Skylite Rapid large kit 2x2 Skylite er et profesjonelt diffusor-/reflektorsystem som bygger på demonterbare rammer av aluminium med rundprofil i moduler. I pakken følger det med en diffusjonsduk samt en refleksskjerm som monteres med clips i rammen. Konstruksjonen er enkel å demontere og pakke ned i den medfølgende vesken for smidig transport og oppbevaring. Skylite Rapid passer både i studioet eller på fotograferinger utendørs.

Fordeler

  • Både for innendørs og utendørsbruk
  • Diffusor og reflektor inkludert
  • Enkel montering
  • Liten størrelse under transport
  • Rustfri ramme

Lettmontert ramme

Skylite Rapid Large består av et rammeverk som monteres sammen ved hjelp av gummiknotter og rod mens dukene festes med hjelp av clips (se video nedenfor). Skylite Rapid Large 1x2m er blitt nettere i formen ved at den har fått rundere vinkler på hjørnene, noe som gjør at kitet blir relativt lite og smidig ved transport. Den kvadratiske formen er fordelaktig fordi du vil dekke en større overflate da lyset reflekteres eller diffuseres jevnt over scenen som skal fotograferes.

Diffusor

Diffusjonsduken demper innkommende sol eller blitslys med 1,25 blendertrinn. Det gir en større spredningsoverflate samt en økt diffusjon av lyset. Fordelen med at lyskilden blir større er at kontrasten blir lavere på det innkommende lyset som diffuseres når det går gjennom materialet, og da oppfattes lyset som mykere.

Reflektor

Reflektoren har en hvit og en sølvkledd side som reflekterer innkommende lys, f.eks. sol- eller blitslys. Den hvite siden reflekterer lyset mindre enn den sølvfargede og er egnet ved sterkt lys for og ikke blende individene du fotograferer. Reflektoren brukes for og f.eks. lette opp skygger og lyse opp mørke partier. Sølvsiden gir et mer kontrastrikt lys og forsterker det innkommende lyset, noe som er egnet ved svakt lys eller for å forsterke effekten av reflektoren.

Leveres med:

  • Aluminumramme 2 x 2 m
  • Diffusor tilsvarende 1,25 blendertrinn
  • Dobbeltsidig reflektor sølv/hvit
  • Veske

 

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.