Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

TriFlip reflektor 8:1 kit 45cm

Lastolite TriFlip reflektor 8:1 kit 45cm

306127
1 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

TriFlip reflektor 8:1 kit 45cm
EzyBalance Gråkort 30 cm
Lysstativ 1100 Universal Brack
2 563 NOK
TriFlip reflektor 8:1 kit 45cm
Stativ Pro 85-235 EL-30101
Trigrip braket med blitsholder
3 013 NOK
Lastolite TriFlip reflektor 8:1 kit 45cm TriFlip 8:1 kits leveres med 1 stk TriGrip Translucent f2 Diffusor og 2 stk overtrekk med 7 forskjellige reflekterende overflater. Sølv blank, sølv matt, gull/sølv blank, gull/sølv matt, hvit, sort og ren gull.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.