LedGo E60 12W LED Green Screen Strip Light
LedGo E60 12W LED Green Screen Strip Light
Artikkelnummer: 1044165

LedGo E60 12W LED Green Screen Strip Light

E60 12W LED Green Screen Strip Light

Nettlager
Forventes på nettlager 2022-12-14
Butikklager:
  • Lysstyrke på 300 Lux (1m)
  • 60 cm lang armatur
  • Perfekt for bakgrunnsbelysning
1 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ledgo LG-E60 Striplight med høy CRI-verdi

LG-E60 er en lang og smal LED-belysning, såkalt Strip Light, som blant annet kan brukes som bakgrunnsbelysning. For eksempel for en grønn skjerm under et intervju eller videoproduksjon. Fungerer også utmerket for produkt- og motefotografering der denne typen lyskilder er vanlig. LED-lampene har en fargetemperatur på 5600K og høy CRI-verdi (RA>95), som gir naturlig fargegjengivelse.

Fordeler

  • Perfekt for bakgrunnsbelysning
  • Fargetemperatur på 5600K og høy CRI-verdi (RA>95) som gir naturlig fargegjengivelse
  • 60 cm lang armatur som leverer en lysstyrke på 969 lumen

Koble i lengden

Ledgo LG-E60 består av en 60 cm lang armatur som leverer en lysstyrke på 969 lumen. Trenger du en lengre lyskilde er det mulig å raskt og enkelt koble til flere enheter. Med en ekstern dimmer (selges separat) har du mulighet til å stille inn lysstyrken trinnløst. Belysningen drives av nettstrøm via en medfølgende AC-adapter. Opptil tre sammenkoblede Ledgo LG-E60 kan drives av samme strømkilde. MERK: Ekstern dimmer er nødvendig for trinnløs dimming (selges separat).
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.