LED-belysning E60 Green Screen 4-kit

LedGo LED-belysning E60 Green Screen 4-kit

1035632
  • Lang og smal LED-belysning, såkalt Strip Light
  • En praktisk oppbevaringsveske for alt utstyret medfølger
  • Enkel å koble sammen og forlenge lampene
7 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

LED-belysning E60 Green Screen 4-kit
Refleksskjermskit 120x180cm, holder + stativ
Bakgrunnsett + Chromakey bakgrunn
11 270 NOK
LED-belysning E60 Green Screen 4-kit
Background Kit Artic White 2,72 x 11m
Ekstern dimmer for LG-E60
10 579 NOK

En komplett pakke som inneholder 4 stk Ledgo LG-E60 LED Strip Light, 2 stk belysningsstativ, 2 stk lampeholdere for stativmontering samt 2 stk AC-adaptere for tilkobling av samtlige lydkilder til nettstrøm. En praktisk oppbevaringsveske for alt utstyret følger også med.

Ledgo LG-E60

LG-E60 er en lang og smal LED-belysning, såkalt Strip Light, som kan brukes blant annet som bakgrunnsbelysning. Eksempelvis for en green screen under et intervju eller videoproduksjon. Fungerer også utmerket for produkt- og motefotografering der den her typen lyskilder er vanlige. LED-lampene har en fargetemperatur på 5600K og høy CRI-verdi (RA>95), noe som gir naturlig fargegjengivning.

Koble sammen på lengden

Ledgo LG-E60 består av en 60 cm lang armatur som leverer en lysstyrke på 969 lumen. Dersom du trenger en lenger lyskilde går det raskt og enkelt å koble sammen flere enheter. Med en ekstern dimmer (selges separat) har du mulighet til å justere lysstyrken trinnløst. Belysningen drives av nettstrøm via en medfølgende AC-adapter. Opp til tre sammenkoblede Ledgo LG-E60 kan drives av samme strømkilde. OBS: Ekstern drimmer kreves for trinnløs dimming (selges separat).

Leveres med:

  • 4stk LedGo LG-E60 Strip Light
  • 2stk Belysningsstativ
  • 2stk Lampeholder for stativ
  • 2stk AC-adaptere
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.