LedGo LED-ringlight LG-R320C Bi-Color location kit
Artikkelnummer: 1048181

LedGo LED-ringlight LG-R320C Bi-Color location kit

Ringlys for on-location med lader og to batterier

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Ringform gir et mykt og så godt som skyggefritt lys
  • Passer til både video, vlogg, produktbilder, makro og portrettbilder
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur

Velg variant

5 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ring light, LED-ringbelysning for video

LEDGO LG-R320C 32W Bi-Color LED-belysning av typen ringlys for montering rundt objektivet. Lampene er dekket av en melkehvit diffusor som sammen med ringformen gir et mykt og så godt som skyggefritt lys. En medfølgende slede brukes for å feste Ledgo LG-R320C i kameraets stativgjenge. Den gir også mulighet til å flytte lampen, slik at dens plassering passer for det aktuelle objektivet. Håndtak på sidene gjør håndteringen enklere.

Fordeler:

  • Innebygd diffusor for mykt lys
  • Passer til både produktbilder, macro og portrettbilder
  • AC-adapter og batteridrift
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur

LG-E268C har en effekt på 32 W og leverer en maksimal lysstyrke på hele 2193 lumen. Ved hjelp av en innebygd dimmer kan du regulere lysstyrken trinnløst og uten flimmer. LED-lampene har høy CRI-verdi (RA >95), noe som gir naturlig gjengivelse av hudtoner. Fargetemperaturen er dessuten trinnløst variabel mellom 3200K og 5600K. Valgte innstillinger for lys og farge vises på et display på belysningens bakside.

Med hjelp av Ledgo 2.4G WiFi Controlbox (tilbehør) er det også mulig å styre lampen trådløst fra en smarttelefon eller et nettbrett (app finnes for både iOS og Android). Fjernkontrollen Ledgo LG-A34 finnes også som tilbehør

Belysningen kan drives enten med nettstrøm via en medfølgende AC-adapter, eller med to oppladbare Sony NP-F750/970 (tilbehør). Via batteriadaptere kan du bruke batterier fra Canon og Panasonic.

Ring light for mobiltelefon

Dersom du vil bruke ringbelysningen sammen med en mobiltelefon kan du kjøpe en holdere som lar deg feste telefonen i belysningen.

Leveres med:

  • LED-belysning LG-R320C 32W Bi-color
  • AC-adapter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.