Kampanje
Brukt
LedGo LG-E268C 2 Light Kit (brukt, med mons)
Artikkelnummer: B042465

LedGo LG-E268C 2 Light Kit (brukt, med mons)

LG-E268C 2 Light Kit (brukt, med mons)

Nettlager
Finnes på lager
  • Produktet har moms og 6 måneder garanti
  • Bildet viser produktet i ny stand
2 990 NOK

20% rabatt på brukt

Benytt rabattkode: BRUKT20

Akkurat nå får du 20% rabatt på alle brukte varer, inkludert Brukt, Retur og Demo. Skriv inn rabattkoden BRUKT20 i kassen for å benytte deg av av rabatten. Brukte produkter er kun tilgjengelig i ett eksemplar. Ved dobbeltbestilling går produktet til den kunden som registrerte bestillingen først. Tilbudet gjelder frem til 2. juni. Vi tar forbehold om prisendringer, leveringsforsinkelser, feil lagerstatus og sluttsalg.
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen