Leica APO-Vario-Elmarit-SL 90-280mm f/2,8-4 Black
Artikkelnummer: 1101042

Leica APO-Vario-Elmarit-SL 90-280mm f/2,8-4 Black

Nettlager
Bestillingsvare
Butikklager:
  • Rask og nøyaktig autofokus
  • Optisk bildestabilisering
  • Støv- og fuktbestandig design
83 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

APO-Vario-Elmarit-SL 90-280 mm f/2,8-4 telezoom fra Leica er utviklet for fullformat- og APS-C-kameraer med L-fatning. Den intrikate optiske konstruksjonen med 23 elementer og 17 grupper har syv elementer med anomal partiell spredning for å redusere kromatisk aberrasjon betydelig i hele zoomområdet og gi naturtro fargegjengivelse. Den maksimale blenderåpningen på f/2,8-4 gir fordeler ved arbeid under ulike lysforhold og gir også større kontroll over fokusposisjonen ved arbeid med teknikker for liten dybdeskarphet. Det er en høytytende telezoom som dekker et bredt område, men med høy klarhet og skarphet i hele det langstrakte zoomområdet.

Egenskaper

  • Blenderområde: f/2,8 til f/22
  • AquaDura-belegg på de ytre elementene
  • Stepmotor for autofokus og lineær posisjonering
  • Optisk bildestabilisering
  • Intern zoom
  • Støv- og fuktbestandig design
  • Avtakbart, roterende stativfeste

Avansert konstruksjon

I tillegg til de optiske funksjonene kjennetegnes 90-280 mm også av rask ytelse takket være intern fokusering og zoom. Den optiske konstruksjonen er delt inn i syv forskjellige bevegelige grupper, inkludert to dedikerte fokuseringselementer som drives av lineære trinnmotorer, for å øke fokuseringsnøyaktigheten og -hastigheten gjennom både zoom- og fokuseringsområdet. For å forbedre skarpheten ytterligere, kompenserer et optisk bildestabiliseringssystem for opptil 3,5 trinn kamerarystelser, noe som gjør det enklere å fotografere håndholdt under vanskelige lysforhold. Når du arbeider med stativ, følger det med en avtakbar, roterende stativfeste for ekstra stabilitet, og det har faste låseposisjoner i 90°-posisjoner for sømløs veksling mellom horisontal og vertikal fotografering. I tillegg har dette objektivet Leicas AquaDura hydrofobe belegg på de fremre og bakre elementene for å beskytte mot fuktighet og smuss, samt en helt støv- og vanntett design for å beskytte objektivet når det brukes under ugunstige forhold.

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen