Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

M10 kamerahus sølv chrome

Leica M10 kamerahus sølv chrome

1031794
  • Smalt og strippet design
  • ISO-ratt
  • Enkelt menysystem
  • Pekeskjerm
  • Horisont i søker og skjerm
92 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

M10 kamerahus sølv chrome
Minnekortleser TS-RDF8K All-In-1 USB 3.0/3.1
Minnekort Secure Digital 128GB Extreme Pro SDXC
96 409 NOK
M10 kamerahus sølv chrome
Kameraväska Retrospective 7 V2.0 pinestone
Kamerabatteri BP-SCL5 til M10
96 670 NOK

OBS! Objektivet på bildet er ikke inkludert.

Leica M10 kamerahus - klassikeren for stillbilder.

Ingen filmning, autofokus eller USB-port. Knappene er få, kontrollene er enkle. Bilde- og byggekvaliteten er skyhøy. Alt for at det skal bli enkleere å fokusere på bildet i stedet for på verktøyet.

Fordeler

  • Slank som en analog Leica M6 / M7
  • 24mp sensor
  • Søker
  • ISO-dial
  • Enkelt menysystem

24mp fullformat sensor

Med en 24mp fullformatssensor med ISO 50000 utnytter du Leica-optikken maksimalt for både skarphet, dybdeskarphet og hvordan kameraet fungerer i mørke forhold.

Søker

Leica bruker en gjennomsiktig søker med fokus-indikator som tydelig gir deg informasjon om når fokus er riktig. Kameraet har ingen automatisk fokus, men er avhengig av høy mekanisk og presis ytelse av Leica-objektiv med manuell fokus.

ISO-dial

M10 har en ISO-dial der det tidligere bare var en tom plass. På denne måten trenger du ikke å bruke skjermen på kameraet for å sette ISO-hastighet. Rattet har også en Auto ISO-modus for enklere håndtering i skiftende situasjoner.

Enkelt menysystem

Menysystemet er enkelt, og tastene er få i antall. Det er mulig å stille inn en del "favoritter" i menyen, som lar deg lage snarveier til dine mest brukte funksjoner.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.