Summarit-S 35mm f/2.5 ASPH

Leica Summarit-S 35mm f/2.5 ASPH

1003401
71 300 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Summarit-S 35mm f/2.5 ASPH
UV-filter Pro Nano HUC 72 mm
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
73 898 NOK
Et klassisk vidvinkelobjektiv i S-systemet med eksepsjonelt høye optiske prestasjoner Leica Summarit-S 35mm f:2.5 ASPH Sort utførelse Filterfatning 82mm To asfæriske elementer og spesialglass med høye brytningsverdier garanterer eksellent skarphet og høy kontrast helt ut i bildekantene. De førsteklasses resultatene beholdes i nærområdet takket være et bakgrunns fokuseringssystem. Nærgrensen på 55cm åpner for interessante komposisjoner som tillater bruk av objekter i forgrunnen med eksellente resultater. Med den høye lysstyrken, vannbeskyttelsen og kompakte utførelsen er objektivet en sikker partner til LEICA S2 under utendørs fotograferinger. Mål: ca 8.79 x 12.19 cm (Diameter x lengde) Vekt: 930g
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.