Leica Summarit-S 35mm f/2.5 ASPH
Leica Summarit-S 35mm f/2.5 ASPH
Leica Summarit-S 35mm f/2.5 ASPH
Artikkelnummer: 1003401

Leica Summarit-S 35mm f/2.5 ASPH

Summarit-S 35mm f/2.5 ASPH

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
71 300 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Et klassisk vidvinkelobjektiv i S-systemet med eksepsjonelt høye optiske prestasjoner Leica Summarit-S 35mm f:2.5 ASPH Sort utførelse Filterfatning 82mm To asfæriske elementer og spesialglass med høye brytningsverdier garanterer eksellent skarphet og høy kontrast helt ut i bildekantene. De førsteklasses resultatene beholdes i nærområdet takket være et bakgrunns fokuseringssystem. Nærgrensen på 55cm åpner for interessante komposisjoner som tillater bruk av objekter i forgrunnen med eksellente resultater. Med den høye lysstyrken, vannbeskyttelsen og kompakte utførelsen er objektivet en sikker partner til LEICA S2 under utendørs fotograferinger. Mål: ca 8.79 x 12.19 cm (Diameter x lengde) Vekt: 930g
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.