Rengjøringskit Outdoor Pro Kit White

Lenspen Rengjøringskit Outdoor Pro Kit White

1040173
649 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Lenspen rengjøringskit Outdoor Pro Kit White

Dette kitet inneholder det meste av hva du kan kunne komme til å trenge for å rengjøre og beskytte kameraet ditt. Dette kitet er optimalt for fotografer å ha med i vesken både dersom du er ute i feltet eller hjemme.

Fordeler

  • Ferdig rengjøringskit

Lenspen

Kan brukes til alle objektiver, kikkerter, tubekikkerter, system- og videokamera samt andre optiske produkter for ytre rengjøring.

Minipro

Mindre versjon av Lenspen for at du skal kunne komme inn i selv de minste kriker og kroker. Den er perfekt for å rengjøre f.eks. actionkameraer som GoPro.

FogKlear

Pusseklut for å få vekk dugg på optikken din.

Microklear cloth

En grovere klut for ekstern rengjøring av kamerahuset, skallet og andre overflater. Ikke for optiske linser.

Leveres med

  • Lenspen
  • Minipro
  • FogKlear
  • Microklear cloth

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.