Lexar SDXC 128GB 300MB/s 2000x V90 Class 10 UHS-II Professional
Artikkelnummer: 1051185

Lexar SDXC 128GB 300MB/s 2000x V90 Class 10 UHS-II Professional

Superraskt V90-klassifisert minnekort for video- eller raske bildeserier, 128 GB

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Et av de raskeste SDXC-minnekortene på markedet
  • V90-klassifisering gir svært høy kontinuerlig opptakskapasitet
  • Superraskt minnekort med hastigheter på opptil 300 MB/s

Velg minnestørrelse

2 049 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lagre og overføre bilder og video av høy kvalitet raskt i 1080p full HD, 3D og 4K. Ikke bare er minnekortet raskt, det er veldig raskt og fungerer perfekt for videoopptak siden det er V90-klassifisert. Minnekortet har en lesehastighet på opptil 2000x (300MB/s). Dette er minnekortet for deg som vil ha maksimal ytelse for tung video eller raske bildeserier.

Fordeler

  • V90-klassifisering gir svært høy kontinuerlig opptakskapasitet
  • Superraskt minnekort med hastigheter på opptil 300mb/s
  • UHS-I og UHS-II teknologi for maksimal ytelse

UHS-II minnekort med V90-klassifisering

V90-klassifiseringen garanterer at den kontinuerlige hastigheten aldri faller under 90MB/s når du filmer. Dette gir deg filer uten skrivefeil som artefakter, forsinkelser eller hakking i filmfilene, som kan oppstå når du bruker et tregere kort.


Enten du jobber med fotografering, video eller lyd, er Lexar Professional 2000x SDXC UHS-II-kortet et minnekort for de som ønsker å ta lange og raske høyoppløselige bildeserier.

Bakoverkompatibel med UHS-I

Minnekortet egner seg også veldig godt for de som filmer i 1080p full HD, 3D og 4K UHD. Kortet kan brukes med kameraer med både UHS-I og UHS-II da det er bakoverkompatibelt med UHS-I-enheter, opp til maksimalhastigheten til UHS-I-standarden.

Leveres med

  • Lexar Minnekort Secure Digital SDXC 300MB/s 2000x V90
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.