Artikkelnummer: 1053296

Lexar SDXC Pro 1667X 2X 128GB 250MB/S UHS-II U3 V60

Raskt 128 GB minnekort med V60-videoklassifisering, 2-pakning

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Doble minnekort for maksimal lagringsplass
  • Film i 1080p full HD, 3D og 4K
  • Skrivehastighet på 120 MB/s og lesehastighet på 250 MB/s
 
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Trenger du raske minnekort med høy konstant skrivehastighet? da er SD-kort fra Lexar det rette kortet for deg. Lexar 1667X er UHS II, U3 og V60 klassifisert og er designet med en skrivehastighet på opptil 120MB/s for raske serieopptak i høy oppløsning og lange videosekvenser i 1080p full-HD, 3D og 4K. Minnekortet har en lesehastighet på opptil 250MB/s (1667x) som gir rask filoverføring og effektiv arbeidsflyt.

Fordeler

  • Doble minnekort for maksimal lagring
  • Bytt mellom to minnekort eller bruk doble kortspor
  • Profesjonell ytelse med stabil ytelse
  • Skrivehastighet på 120MB/s og lesehastighet på 250MB/s
  • Film i 1080p full-HD, 3D og 4K
  • UHS II- og V60-klassifiserte minnekort
  • Bakoverkompatibel med UHS-I

Lexar 128gb minnekort

UHS-II minnekort med V60-klassifisering

V60-klassifiseringen garanterer at den kontinuerlige hastigheten aldri faller under 60MB/s når du filmer. Dette gir deg filer uten skrivefeil som artefakter, forsinkelser eller hakking på filmfilene, som kan oppstå når du bruker et tregere kort.

Enten du jobber med foto, video eller lyd, er Lexar Professional 1667x SDXC UHS-II-kortet et minnekort for de som ønsker å kunne ta lange og raske høyoppløselige bildeserier. Minnekortet egner seg også veldig godt for de som filmer i 1080p full HD, 3D og 4K UHD.

Lexar 1667X Secure digitalt minnekort

Kortet har UHS-II og UHS Speed Class 3 (U3) for å gi deg høy ytelse med opptil 120MB/s skrivehastighet og har en lesehastighet på opptil 250MB/s (1667x) som gir en raskere arbeidsflyt mellom kameraer / minnekortleser og datamaskin.

Kortet kan brukes med kameraer med både UHS-I og UHS-II da det er bakoverkompatibelt med UHS-I-enheter, opp til maksimalhastigheten til UHS-I-standarden.

Leveres med

  • Lexar SDXC Pro 1667X 250MB / S UHS-II U3​V60, 2-pakning
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
 

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
 

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen