LiveU Solo HDMI
LiveU Solo HDMI
LiveU Solo HDMI
Artikkelnummer: 1038912

LiveU Solo HDMI

Solo HDMI

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Livetsream fra hvor som helst - det eneste du trenger er mobilt nettverkssignal.
  • Kompakt og portabelt format
  • Innebygd batteri for to timers streaming
11 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

LiveU Solo HDMI Video/Audio Encoder

Koble til ditt kamera via HDMI til den kompakte LiveU Solo HDMI/SDI Video/Audio Encoder for å streame høykvalitativ video og høykvalitativ lyd.

Integrert løsning

LiveU Solo kobles automatisk til et bredt utvalg av sosiale kanaler, som f.eks. YouTube Live og Facebook ved hjelp av LiveUs Cloud Service. LiveU Solo kan også håndteres og kontrolleres trådløst via f.eks. din mobile enhet.

Stabil overføring

Plug-and-Play-enheten inneholder en robust koder basert på LiveUs teknologi, og den integrerte "LiveU Reliable Transport"-protokollen. Solo HDMI Vido/Audio Encover har en god videoprestasjon, og leverer trygge samt høykvalitative sendinger.

Leveres med

  • LiveU Solo HDMI Video/Audio Encoder

OBS! Inneholder kun videokodingsenheten, mobilt bredbånd/internettilkobling må kjøpes/skaffes separat.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.