LiveU Solo Pro HDMI/SDI
LiveU Solo Pro HDMI/SDI
Artikkelnummer: 1059429

LiveU Solo Pro HDMI/SDI

Kompakt alt-i-ett 4K-streamingløsning

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Livestreaming av 4K-video fra hvor som helst i verden
  • Innebygd batteri for tre timers streaming
  • SDI og HDMI videoinnganger
32 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Begynn å streame høykvalitets 4K HEVC-video og -lyd med påliteligheten til 5G ved å bruke Solo Pro SDI/HDMI 4K Video/Audio Encoder fra LiveU. Koble kameraet eller en annen videoenhet til HDMI- eller SDI-inngangen og bruk avansert plug-and-play-teknologi og kraften til LiveU Reliable Transport (LRT) for raskt å sette opp et høykvalitets og stabilt videostreamingsystem som kan håndtere oppløsninger opp til 4K60 selv på avsidesliggende steder.

Fordeler

  • Livestreaming av 4K-video fra hvor som helst i verden – direkte til forskjellige plattformer
  • Kompakt og bærbart format
  • Innebygd batteri for tre timers streaming
  • SDI og HDMI videoinnganger

Den kompakte koderen håndterer opptil seks IP-tilkoblinger, inkludert fire eksterne 4G/5G-modem (tilgjengelig separat), Wi-Fi og LAN for enkel høykvalitetsstrømming til Facebook, YouTube, Twitch og mer. I fjernkontrollen driver det interne batteriet koderen i omtrent tre timer. Det krever mobilmodem, som må kjøpes separat eller som en del av et sett.

Kompakt og bærbar

Enheten er lett og kompakt og tar ikke mye plass i vesken. Den er perfekt for nyhetsproduksjoner eller live streamere, da du ikke blir avhengig av et fastnettsignal, men kan streame video så lenge det er tilknytning til mobilt bredbånd. Det betyr at mulighetene og stedene for å sende direkte fra øker.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen