Loupedeck Sound Production Desktop kit
Loupedeck Sound Production Desktop kit
Loupedeck Sound Production Desktop kit
Loupedeck Sound Production Desktop kit
Loupedeck Sound Production Desktop kit
Loupedeck Sound Production Desktop kit
Artikkelnummer: 1057467

Loupedeck Sound Production Desktop kit

Tilbehørspakke for musikkproduksjon

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Spennende synth med opptaksmuligheter
  • Tilpassbar redigeringskontroll
  • Kraftige verktøy for en bedre arbeidsflyt
26 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Forbedre arbeidsflyten din med denne kraftige tilbehørspakken for musikkproduksjon. Oppdag den spennende og nyskapende synthen fra Teenage Engineering. Sammen med Loupedeck CT får du full kontroll over lyd og funksjoner. Satechi X1 og M1 er en jevn mus- og tastaturkombinasjon med ergonomisk design og opplyste taster. Når du er ferdig med å produsere for dagen, heng hodetelefonene på hodetelefonholderen fra Multibracket for å unngå unødvendig slitasje og for å holde dem ryddige på skrivebordet.

Fordeler

  • Innovativ synth med innebygd stereolyd
  • Midi-opptak via Bluetooth eller USB
  • Synth bygget i slitesterk aluminium
  • Redigeringskontroll med tilpassbare knapper
  • Personlige profiler basert på prosjekter
  • Mus og tastatur tilpasset Mac
  • Bakgrunnsbelyste taster
  • Hodetelefonholder i 100 % stål

teenage engineering OP-1 field

Sjelden har en synth gjort så inntrykk som OP-1 gjorde da den ble utgitt for over 10 år siden. Med OP-1 field åpner det seg en helt ny verden av muligheter med en nyutviklet stereomotor og en mengde nye oppdateringer. OP-1 field gir deg tilgang til en fullpakket synthesizer med både trommemaskin, sampler, effekter og en rekke forskjellige synth-lyder. Med OP-1 field blir musikkskapingen din både enkel og morsom. Så ta kontroll og slipp kreativiteten løs med teenage engineering OP-1 field.

Loupedeck CT

Dette er redigeringskonsollen for deg som ønsker å slippe kreativiteten løs og effektivisere alle deler av redigeringsprosessen, enten det er bilde, video eller lyd. Loupedeck Creative Tool (CT) er et kraftig kontrollpanel som blant annet lar deg lage arbeidsområder med ofte brukte funksjoner, velge og tilpasse verktøyene dine og bytte mellom programvare, alt fra ett enkelt grensesnitt.

Satechi X1 Wireless Keyboard Nordic

Uansett om du jobber eksternt, på kontoret eller hjemme, er Satechi X1 det åpenbare valget for din moderne arbeidsplass. Det er et trådløst og bakgrunnsbelyst Bluetooth-tastatur designet for Mac-brukere med hurtigtaster optimalisert for Apple-enheter. Du har også muligheten til å koble til opptil tre enheter via Bluetooth og alt dette pakket i en ultratynn, stilig og minimalistisk design.

Satechi M1 Bluetooth-mus

Satechi M1 trådløs mus er en moderne mus med ergonomisk design og er helt trådløs via Bluetooth. Den har en rekkevidde på opptil 10 meter med optiske sensorer som åpnes for enkelt å fjernstyre enheten din. USB-C-porten gjør det enkelt å lade musen, og en USB-C til USB-A-kabel er inkludert. Satechi M1 støtter Mac, Windows, Android og Chrome OS.

Multibracket M Headset Holder Bordstativ

Hold skrivebordet ditt ryddig, samtidig som du beskytter hodetelefonene og headsettet ditt mot slitasje. Multibrackets hodesettholder gir deg en stilig og praktisk løsning for å oppbevare hodetelefonene på skrivebordet hjemme eller i studio. Den har en minimalistisk metalldesign, som gjør den veldig slitesterk og gir den vekt slik at den ikke velter. Den har en over-the-top-design slik at du enkelt kan plassere hodetelefonene på stativet.

Leveres med

  • teenage engineering OP-1 field
    • USB-C til USB-C-kabel
  • Loupedeck Creative Tool
    • USB-kabel
  • Satechi X1 trådløst tastatur
    • USB-C ladekabel
  • Satechi M1 Bluetooth-mus
    • USB-C til USB-A-kabel
  • Multibracket M Headset Holder Bordstativ, Sort
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen