Broadcast-headset

Broadcast-headset er hodetelefoner med mikrofon for profesjonell bruk. De er perfekte for intern kommunikasjon i alt fra filming til sceneopptredener og lar deg både overvåke og kommunisere under arbeidet. Vi har profesjonelle broadcast-headset fra for eksempel Sennheiser og Beyerdynamic. Kjøp direkte på nettet - alltid med gode priser og rask levering.

14 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Headset
Filtrering
Varemerker
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.