sp.tech Headphones AH-1 50mm
sp.tech Headphones AH-1 50mm
Artikkelnummer: 1050903

sp.tech Headphones AH-1 50mm

Studiohodetelefoner med sammenleggbar design og isolerende øreklokker

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 50 mm elementer
 • Lukkede og isolerende øreklokker
 • 3m lang studiokabel
595 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Nyt musikken din med et par skikkelige studiohodetelefoner. AH-1 fra sp.tech har en justerbart hodebøyle som hviler lett oppå hodet, mens de myke øreputene lukkes tett rundt ørene dine og stenger inne musikken for deg mens du isolerer lyder fra omgivelsene dine, slik at du kan gi fullt fokus på detaljene. sp.tech AH-1 er like egnet for studioovervåking som for HiFi-lytting med sine 50 mm hodetelefonelementer som gir deg en kraftig bass, skarp diskant og detaljert lydbilde.

Fordeler

 • Lukkede studiohodetelefoner
 • 50 mm elementer
 • 20 - 20 000 Hz frekvensområde
 • 32 Ohms impedans
 • 100 dB følsomhet
 • Myke øreputer som isolerer lyden
 • 3 meter lang studiokabel med 3,5 mm kontakt
 • Adapter 3,5 mm til 6,3 mm inkludert
 • Sammenleggbar for enklere transport

Foldbar design og roterbare øreklokker

Hodebøylen på sp.tech AH-1 kan endres i størrelse for å passe til ditt hode. De runde øreklokkene har en lukket konstruksjon som forhindrer lekkasje av lyden, mens de sammen med de myke øreputene stenger ute støy fra omgivelsene dine. Dette gjør AH-1 egnet som studiotelefon for overvåking, opptak og miksing. Den lange studiokabelen på tre meter gir stor bevegelsesfrihet foran hurtigmikserbordet, og adapter fra 3,5 mm til 6,3 mm lar deg koble hodetelefonene til alle slags enheter og konsoller.

Kjenner du igjen hvor vanskelig det er med hodetelefoner som har øreklokkene i veien for haken når du henger hodetelefonene rundt halsen? På AH-1 kan du rotere de, som både bidrar til den perfekte passformen når du bruker hodetelefonene, men også perfekt for å snu dem bort når du henger hodetelefonene rundt halsen. Så mye enklere og mer praktisk når du tar en pause fra musikken. Klokkene brettes også inn for en mer kompakt transport av hodetelefonene.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen