Sony WH-1000XM4 Black
Sony WH-1000XM4 Black
Sony WH-1000XM4 Black
Sony WH-1000XM4 Black
Sony WH-1000XM4 Black
Sony WH-1000XM4 Black
Sony WH-1000XM4 Black
Sony WH-1000XM4 Black
Sony WH-1000XM4 Black
Artikkelnummer: 1051205

Sony WH-1000XM4 Black

Trådløse hodetelefoner med bransjeledende støyreduksjon

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Bransjeledende støyreduksjon som stenger ute omgivelsesstøy
 • Trådløs frihet med Bluetooth 5
 • Analog forsterker
2 895 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Med WH-1000XM4 har Sony utviklet trådløse over-ear hodetelefoner med aktiv støyreduksjon som gir utmerket lydkvalitet sammen med en rekke smarte funksjoner for en enestående lytteopplevelse. Takket være Bluetooth-teknologi kan du oppleve førsteklasses lyd under trådløs frihet med opptil 30 timers batterilevetid, og innebygd mikrofon lar deg ha klare handsfreesamtaler. På siden av øreklokken har du kontroller for å motta anrop og kontrollere musikken, og med støtte for både Google Assistant og Alexa kan du få personlig talehjelp uten å hente telefonen. Høy komfort lar deg bruke Sony WH-1000XM4 i mange timer, og sammenleggbar konstruksjon gjør dem enklere å lagre og transportere.

Fordeler Sony WH-1000XM4

 • Bransjeledende støyreduksjon som stenger ute omgivelsesstøy
 • Trådløs frihet med Bluetooth 5.0
 • Analog forsterker
 • Speak-to-Chat stanser musikk midlertidig når du begynner å snakke
 • Lydkontroll som kan tilpasses, justerer lyden i henhold til omgivelsene
 • Akselerasjonssensorer stanser musikken midlertidig når du tar av deg hodetelefonene
 • Kompatibel med Google Assistant og Alexa

Bransjeledende støyreduksjon

WH-1000XM4-hodetelefonene har avansert støyreduksjon som stenger ute enda større andel høy- og mellomfrekvenslyd – enten du er på en flytur eller slapper av på en kaffebar. Dobbel støysensorteknologi med to mikrofoner i hver øreklokke registrerer omgivelsesstøy og sender informasjonen videre til HD-støyreduksjonsprosessor QN1, som bruker en ny algoritme for å legge til støyreduksjon i sanntid i en rekke lydmiljøer. Sammen med en ny Bluetooth® Audio SoC (System on Chip), oppdager og tilpasser den seg musikk- og støysignaler samt akustiske egenskaper mellom elementer og ører over 700 ganger per sekund.
Sony WH-1000XM4

Naturtro lyd

En analog forsterker innebygd i QN1 HD støyreduserende prosessor gir et enestående signalstøyforhold for lav forvrengning og fantastisk lydkvalitet for bærbare enheter. Kraftige 40 mm elementer med LCP-membraner (Liquid Crystal Polymer) gjør hodetelefonene perfekte for tunge rytmer. De reproduserer et fullstendig frekvensområde på opptil 40 kHz.

Speak-to-Chat

Når du begynner å snakke, slår Speak-to-Chat av musikken automatisk og slipper inn omgivelseslyden slik at du enkelt kan bli med i samtalen – jevnt hvis du ikke vil ta av deg hodetelefonene eller hvis du har hendene fulle. Basert på nøyaktig taleopptaksteknologi bruker denne smarte funksjonen fem mikrofoner som er innebygd i hodetelefonene, i tillegg til avansert lydsignalbehandling som gjenkjenner og reagerer på stemmen din. Når samtalen er over, fortsetter musikken.

30 timer batterilevetid

Unngå ledninger med WH-1000XM4 takket være Bluetooth-tilkobling. Hodetelefonene kan til og med pares med to Bluetooth-enheter samtidig. Når en samtale kommer inn, oppdager hodetelefonene hvilken enhet som ringer og kobler til den automatisk. Hvis du vil bytte raskt og enkelt mellom enheter, trykker du bare på en knapp. Med hele 30 timers batterilevetid har du nok lading selv for lange reiser. Hvis du har det travelt med å lade, kan du få 5 timers lading på bare 10 minutter med strømadapteren (selges separat).

Leveres med

 • Sony WH-1000XM4 Svart
 • Etui
 • Kontaktadapter for bruk på fly
 • Hodetelefonkabel, 1,2 m
 • USB-C-kabel, 20 cm
Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.