Mikrofon Handmic Digital

Sennheiser Mikrofon Handmic Digital

1035973

Å produsere lydopptak med broadcastkvalitet på din iOS-enhet kan bli hverdagsmat fra og med nå. Handmic Digital kombinerer effektivt en mikrofonkapsel av toppkvalitet med et forfinet system for signalbearbeidning i et solid skall helt i metall. Komplett med apper som sikrer intuitiv håndtering og en smidig arbeidsflyt.

2 330 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Håndholdt mikrofon for iOS, Mac og PC

En stabil, dynamisk håndholdt mikrofon i et helmetskall som inneholder høykvalitativ signalbehandling og som tilbyr smidig håndtering. Handmic Digital er din partner for brilliante intervjuer og raske musikkinnspillinger med din iOS-enhet, og med den medfølgende USB-kabelen kan du også bruke den i en vanlig Mac eller PC.

Fordeler:

  • Plug and Play
  • Mobil journalism
  • Podcast og innspilling
  • Passer både for stemmer og instrumenter

Broadcastkvalitet gjordt enkel. Plug and play.

Å produsere lydopptak med broadcastkvalitet på din iOS-enhet kan bli hverdagsmat fra og med nå. Handmic Digital kombinerer effektivt en mikrofonkapsel av toppkvalitet med et forfinet system for signalbearbeidning i et solid skall helt i metall. Komplett med apper som sikrer intuitiv håndtering og en smidig arbeidsflyt.

Mobil journalism

Den håndholdte Handmic DIgital gir deg alltid mulighet til å komme nær lydkilden. Og dens ufølsomhet for vindlyd og utmerket demping av sidelyd gir deg sjelefred mens du kan konsentrere deg på video eller interju, samtidig som du får førsteklasses lyd eller lyd/videoinnspilling som enkelt kan deles eller lastes opp for redigering eller publisering.

Podcasting og stemmeinnspilling

Med sitt robuste design for pålitelige innspillinger, både innendørs og utendørs, gir Handmic digital podcasters en brukervennlig høyklasses teknikk. Utstyrt med en støtdempet kapsel demper Handmic digital håndlyd svært bra. Perfekt for ultraportable høykvalitetsinnspillinger. En annen ikke uviktig detalj er at den er sterkt immun mot stråling fra mobiltelefoner.

Innspilling av stemmer og instrumenter

Spill inn dine kreative låtidéer der du er, akkurat nå, uten å krangle med teknikken. Ta din Handmic digital, din iOS-enhet, plug - and play! Til forskjell fra tidligere koster ikke den superraske setupen deg lydkvaliteten. Istedet kommer det til å være broadcastkvalitet, og full redigerbart. Handmic Digital fungerer like bra til en Mac eller PC, og kommer med USB-kabel for begge deler.

Toppkvalitetslyd i hånden din

Utstyrt med en høyklasses kapsel gir Handmic Digital stabil lydkvalitet i hver situasjon for tale, sang og instrumentinnspilling. Og den har en ytterligere skatt gjemt inni seg som perfekt kompletterer kvaliteten på mikrofonen.

Leveres med:

  • Seinnheiser Handmic Digital
  • 2m Lightning-kabel
  • 2m USB-kabel for datamaskiner
  • Bordsstativ
  • Pose


 

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.