Mikrofon SM58

Shure Mikrofon SM58

1024906
1 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Shure SM58 er en legendarisk mikrofon innen lydindustrien. Den har hengt med i mange år og er laget først og fremst for sang men kan brukes også i en rekke andre sammenheng. Mikrofonenen er en dynamisk kadioid (nyre) med meget tydelig proximityeffekt. Shure SM58 har et innebygget sfærisk filter som minimerer pufflyd og vindstøy og har en sound som alle lydteknikere og sangere kjenner til hvilket gjør den til et selvskrevent valg for sang.

Fordeler:

  • Frekvensområde: 40-15000 Hz
  • Robust konstruksjon som gjør at mikrofonen tåler en støyt
  • Integrert støtoppheng minimerer lyd fra håndbevegelser
  • Dynamisk, trenger ikke batteri.
Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.