sp.tech Microphone ALM-XLR2 Lavalier
sp.tech Microphone ALM-XLR2 Lavalier
sp.tech Microphone ALM-XLR2 Lavalier
sp.tech Microphone ALM-XLR2 Lavalier
sp.tech Microphone ALM-XLR2 Lavalier
Artikkelnummer: 1050899

sp.tech Microphone ALM-XLR2 Lavalier

Myggmikrofon med XLR-kontakt og batteridrevet strømforsyning

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • XLR-kontakt med fantommating + batteridrevet mottakerbryter
  • 50 - 18 000 Hz
  • 6 meter kabel
199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
sp.tech ALM-XLR2 Lavalier er en diskret myggmikrofon for alle typer produksjoner der du bruker utstyr som videokamera, lydopptaker eller tar opp via et miksebord. Denne lavalier-type kondensatormikrofonen har en 3-pin XLR-kontakt og drives av enten fantommating eller via batteri fra mottaksbryteren på den seks meter lange ledningen. Rundstrålende lydopptak sikrer at talen alltid kommer i høy kvalitet.

Strømforsyning via batteri eller fantommating

Enten du spiller inn et profesjonelt intervju eller vlogger på YouTube for deg selv, er lydopptaket viktig. Denne mikrofonen gjør det mulig å koble til både videokameraer, lydkort og miksebord med XLR-kontakten, og fleksibel strømforsyning utvider utvalget av kompatible produkter. På mottakerbryteren kan du sette knappen til "ON" for å starte fantommating hvis mottakerenheten (for eksempel videokamera) støtter dette. For enheter som ikke tilbyr fantommating, setter du knappen til "OFF", og knappcellebatteriet gir mikrofonen den nødvendige strømmen.

Fordeler

  • Rundopptakende myggmikrofon
  • Høy følsomhet og lite støy
  • Følsomhet: -30 dB
  • 3-pins XLR
  • Fantommating 7,5 ~ 52 V
  • Batteri: LR44
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.