Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Pinmic, mygg med skjult kabel

Røde Pinmic, mygg med skjult kabel

316049
2 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Pinmic, mygg med skjult kabel
Micon 5
Förlängningskabel MiCon 1,2 meter
2 888 NOK
Pinmic, mygg med skjult kabel
Ofärgat mikrofonhuvud för Pinmic
Micon kabel
2 728 NOK

Pinmic er en svært diskret mygg med løstagbart mikhode som du fester gjennom tøyet du har på deg med tre tynne stifter i bunnen. Mygger kan ofte forstyrre visuelt sett, og derfor er Pinmic suveren når du ønsker å gjøre myggen med diskret. Et svart og et lyst ett følger med, og du kan ved behov farge nettet ift. om f.eks. en rød bluse skal brukes. Pinmik er suveren til bruk av programledere/presentører o.l på tv/video og scenebruk.

Medfølgende vanntålelig puffbeskyttelse og mini-vindbeskytter sikrer kvalitetsinnspilling selv ved tøffe værforhold. Pinmik leveres i et etui som beskytter både mot slag og vann.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.