Røde NT1-A studiokit
Røde NT1-A studiokit
Røde NT1-A studiokit
Røde NT1-A studiokit
Røde NT1-A studiokit
Røde NT1-A studiokit
Røde NT1-A studiokit
Artikkelnummer: 321860

Røde NT1-A studiokit

Studiomikrofon i pakke med støtabsorberende brakett og popfilter

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Komplett studiosett
  • Egnet for sang, taler og instrumenter
  • XLR-tilkobling
1 748 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Studiomikrofon med lav egenstøy
Røde NT1-A er en kardiod mikrofon med svært lav egenstøy, kun 5dBA. Den lave støyen og høye kvaliteten gjør den utmerket for innspilling av sang og tale, men også for innspilling av akustiske instrumenter.
NT1-A har lite forvrengelse, høy SPL-kapasitet (137dB) og et stort dynamisk område. Den lave støyen gjør denne mikrofon til en av de mest stille på markedet, uansett prisklasse, og er virkelig ikke et "budsjettprodukt" rent lydmessig, på tross av den lave prisen. 

Studiokit
I studiokitet inngår det en hel del godsaker som gjør mikrofonen komplett og perfekt. SM6 er et vibrasjonsabsorberende oppheng som gir veldig gode forutsettninger for lyden. I SM6 inngår også et pop-filter som brukes mellom deg og mikrofonen er å ta bort puff-lyd.  Med i kitet er også en skjermet XLR-kabel på 6 m, samt en støvavvisende mikrofonbeskyttelse. 

Leveres med:
  • Mikrofon NT1-A
  • SM6
  • XLR-kabel, 6 m
  • Støvbeskyttelse til mikrofoner
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.