Lav-Headset uten mikrofon large til SmartLav/

Røde Lav-Headset uten mikrofon large til SmartLav/

1024801
299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Röde Lav-Headset til SmartLav/RödeLav
Ergonomisk headset som øker fleksibiliteten når du bruker Röde Lavier eller SmartLav+ mikrofoner. Mikrofonen kommer nærme munnen så du får den optimale lydinnspillingen. Headsetet er gjort i stål og designet å holde sin form etter gjentatt brukt. Baksiden av festet har en integrert kabelføring slik at mikrofonkabelen sitter fast ordentlig.

Finnes i tre størrelser:

  • Junior - opp til 13 år
  • Medium - tenåring til voksen
  • Large - større voksne
Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.