Sennheiser EW-D ME3 Headmic Set (R1-6)
Sennheiser EW-D ME3 Headmic Set (R1-6)
Sennheiser EW-D ME3 Headmic Set (R1-6)
Sennheiser EW-D ME3 Headmic Set (R1-6)
Sennheiser EW-D ME3 Headmic Set (R1-6)
Sennheiser EW-D ME3 Headmic Set (R1-6)
Artikkelnummer: 1051953

Sennheiser EW-D ME3 Headmic Set (R1-6)

Digitalt trådløst mikrofonsystem med headsetmikrofon

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Rack-mottaker, bodypack-sender + hodetelefonmikrofon ME3
 • Opptil 100 meters rekkevidde
 • Administrasjon av EW-D Smart Assist-mobilapper
7 125 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Nyt trådløs frihet på scenen og hendene fri mens lyden fra talen eller sangen din leveres av høy og forstyrrende kvalitet. Evolution Wireless Digital fra Sennheiser er deres nye digitale og trådløse mikrofonsystem, her i en pakke med basemottaker, sender og en headsetmikrofon som er plassert rundt bakhodet. Systemet tilbyr rask og enkel installasjon som også kan styres fra en mobilapp og er bygget for å holde tritt med daglig bruk.

Fordeler

 • Pakke med sender, mottaker og cardoid hovedmikrofon ME3
 • Hodesettmikrofon med 1,6 meter kabel og inkludert puffbeskyttelse
 • Robust konstruksjon av senderen som tåler daglig bruk
 • Opp til 100 meters rekkevidde
 • Effektiv eliminering av støy og forstyrrelser
 • UHF-overføring for større område, sikrere tilkobling og bedre skalering
 • Mobilapp for enkel installasjon og bruk
 • Automatisert installasjon som etablerer sikre tilkoblinger raskt og enkelt
 • Opptil 2240 frekvenser kan velges
 • Senderen har opptil 8 timers bruk med AA-batterier
 • 56 MHz båndbredde for opptil 90 kanaler
 • For ekstremt detaljert lyd selv i de mest dynamiske ytelsene med et dynamisk senderområde på 134 dB

Hovedmikrofon ME3

Denne pakken inkluderer en EW-D rack-mottaker og en sender som kan kobles til en rekke mikrofoner. Dette inkluderer en myggmikrofon på en hodesettholder som er plassert rundt bakhodet og gir et jevnt håndfritt lydopptak som egner seg godt for sceneopptredener i både sang og tale. Det justerbare pannebåndet opprettholder høy komfort og sitter stødig selv under bevegelige aktiviteter som dans, yoga eller aerobic. Det nyreformede, retningsbestemte lydopptaksmønsteret fanger stemmen din med skarphet og klarhet uavhengig av miljøet, samtidig som det minimerer omgivelsesstøy. Mikrofonen har en ca 160 cm lang kabel med 3,5 mm skruekontakt som kobles til body pack-senderen som sender et stabilt signal til mottakeren med en rekkevidde på opptil 100 meter.

Sennheisner EW-D Headset mikrofonsett ME3

EW-D EM mottaker

Sennheisers trådløse mottakere har lenge vært en favoritt blant lydfagfolk. Evolution Wireless Digital hever standarden ved å tilby mer dynamisk rekkevidde enn noe trådløst system på markedet. Systemet sikrer automatisk det mest pålitelige signalet på noen få sekunder og er skalerbart til opptil 90 kanaler takket være 56 MHz båndbreddeinnstilling og flere avanserte funksjoner er bare noen få tastetrykk unna. En skarp LED-skjerm på fronten viser alt fra signalstyrke og batterilevetid på tilkoblede enheter.
Mottakeren leveres med et stativmonteringssett slik at den enkelt kan integreres i scene- og studiosett og kan fjernstyres via den gratis Sennheiser Smart Assist-appen for Android og iOS.

EW-D SK sender

Sennheiser SK trådløse body pack-sendere gir deg full bevegelsesfrihet på scenen. Koble til hvilken som helst TRS-mikrofon og du har et system som passer dine behov og din situasjon. Den kompakte SK-senderen har en klemme for feste til belte/bukselinningen og er liten nok til å passe i en lomme. Et par AA-batterier gir opptil åtte timers trådløs drift eller kjøp Sennheiser BA-70 oppladbar litiumion-batteripakke (selges separat) og få opptil 12 timers bruk på en enkelt lading.

Hva er EW-D?

Evolution Wireless Digital er Sennheisers nye digitale og trådløse UHF-mikrofonsystem som gjør det enkelt å jobbe med trådløs lyd, uavhengig av plassering eller miljø. EW-D hever standarden for alle trådløse mikrofonsystemer på markedet ved å levere et virkelig høyt dynamisk område og som ved hjelp av avanserte funksjoner både forenkler installasjonen og garanterer den mest pålitelige tilkoblingen. Systemet bruker 56 MHz båndbredde for opptil 90 kanaler og automatisert installasjon etablerer sikre tilkoblinger raskt og enkelt.

Takket være Blutooth Low Energy-tilkoblingen kan du maksimere effektiviteten ved å ta full kontroll over Sennheiser Smart Assist-mobilappen og koordinere frekvenser automatisk og enkelt. Med sin økte båndbredde og lavest mulige ventetid står Sennheiser Evolution Wireless Digital for høy kvalitet og ytelse og vil være et kraftig verktøy for lydopptak i både sang-, tale- og musikkframføringer.

Sennheiser Evolution trådløst digitalt mikrofonsystem

Trådløst mikrofonsystem med mobilkontroll

Styrer det trådløse EW-D-mikrofonsystemet direkte fra mobiltelefonen din. Med Bluetooth Low Energy får du full kontroll direkte i Sennheiser Smart Assist-mobilappen. Dra nytte av bemerkelsesverdig rask automatisert installasjon, mobil tilgang til alle systeminnstillinger og den ekstra fordelen med fjernovervåking, alt fra din Android- eller iOS-enhet. Spar tid, spar energi og prester med selvtillit.

Leveres med

 • EW-D EM rack mottaker
 • EW-D SK body pack sender
 • ME 3 hovedmikrofon (cardoid)
 • 2x stavantenner
 • Strømadapter
 • Rack monteringssett
 • 4x gummiføtter
 • Hurtigstartveiledning
 • Dokumentasjon
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK