Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Stereomikrofon iQ7 for iPhone / iPad

Zoom Stereomikrofon iQ7 for iPhone / iPad

1017811
881 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

En bra stereomikrofon der du selv kan stille opptaksvinkel, 90 eller 120 grader men også rettningen på mikrofonene. Du kan rotere mikrofonene så du velger hvilken retning du vil ta opp lyd ifra. Kobles til din iOS enhet via Lightningkoblingen. Fungerer bra for innspilling av konserter, intervjuer, møter og lignende.  iQ6 kan levere lyd i opptil 16-bit/48kHz. Dessuten finnes det hodetelefonutgang som også kan brukes for å ta ut en separat innspillingsignal som Line-Out.

Fordeler

  • Like kondensatormikrofoner som i Zoom H4n
  • Roterbare mikrofoner
  • Stort gainkontroll-område
  • Hodetelefon-utgang som også er Line-out
  • Opp til 16-bit/48kHz
  • Vindhette medfølger
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.