Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Handy Recorder H1n

Zoom Handy Recorder H1n

1038017

Zoom H1n er en lydopptaker med to mikrofoner i en XY-konfigurasjon for å spille inn stereolyd. Opptakeren har også 3,5mm teleinngang for å kunne koble til f.eks. en myggmikrofon. Materialet spilles inn i høy kvalitet i WAV-format 24bit 96kHz. Med funksjonen for overdubbing kan du spille inn flere lag lyd i ulike omganger til samme fil, perfekt for f.eks. opptak av instrumenter og sang. Limiter og lo-cut hjelper deg til å få gode lydopptak. Funskjonene pre-record, auto-record og self-timer for automatisk opptak hjelper deg med å spille inn alle hendelser. Hodetelefonsutgangen gjør det mulig å høre på opptakene, og du kan også endre avspillingshastigheten for og raskt høre gjennom et intervju. Enheten har innebygget tonegenerator som letteregjør kalibrering når lydopptakerens lydutgang kobles til et filmkamera.

1 089 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

Handy Recorder H1n
Nettadapter AD-17 for R8/H6/Q4/H2n/H1/Q2HD/Q2n/
Vindpels WSU-1 til H4n/Q2n
1 517 NOK
Handy Recorder H1n
Zoom HS-1 kamerasko for H1, H4n
Tilbehørspakke APH-1n
1 567 NOK

Kompakt lydopptaker med XY-konfigurasjon for stereolyd

Zoom H1n er en lydopptaker med to mikrofoner i en XY-konfigurasjon for å spille inn stereolyd. Opptakeren passer utmerket for både musikk, intervju og til å spille inn lyd på til ditt kamera.

Fordeler:

 • 3,5 mm tele-inngang for å koble til f.eks. en myggmikrofon
 • Materialet spilles inn i høy kvalitet i WAV-format 24 bit 96 kHz
 • Med funksjonen for overdubbing kan du spille inn flere lag lyd i ulike omganger til samme fil, perfekt for f.eks opptak av instrumenter og sang.
 • Funksjonene pre-record, auto-record og self-timer for automatisk opptak hjelper deg til å ta opp alle hendelser
 • Hodetelefonsutgangen gjør det mulig å høre på opptakene, og du kan også endre opptakshastighet for å f.eks. raskt høre gjennom et intervju
 • Limiter og lo-cut hjelper deg til å få et godt lydopptak
 • Enheten har innebygget tonegenerator som letteregjør kalibrering når lydopptakerens lydutgang kobles til et filmkamera.

Leveres med:

 • Zoom H1n
 • 2stk AAA-batterier
 • Steinberg Cubase & WaveLab LE
 • Hurtigstartsguide
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.