Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Zoom H2n Handyrecorder

Zoom Zoom H2n Handyrecorder

318236
1 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Zoom H2n Handyrecorder
Tripod, bordstativ for VideoMic
Zoom HS-1 kamerasko for H1, H4n
2 228 NOK
Zoom H2n Handyrecorder
Rycote oppheng til mobile lydopptagere
Nettadapter AD-17 for R8/H6/Q4/H2n/H1/Q2HD/Q2n/
2 574 NOK
Zoom Handy Recorder H2n
Med en enorm bredde og enkel bruk i svært smidig format ble H2 raskt en klassiker. Nå kommer oppfølgeren - H2n! Og prestasjonen er maksimert:
Nye H2n har samme suverene mikrofoner som sin storebror H4n, og spiller inn i 90° XY stereo eller MS-stereoformat (Mid-Side). Takket være denne teknikken kan man kontrollere stereobildet helt opp til 360°, med en utrolig lydkvalitet og med en utrolig lydkvalitet opp til 96 kHz/24-bit wav eller i mp3-format med en bitrate på opp til 320 kbps.

Nytt design
H2n har fått et nytt, stilrent blanksvart design.. Et nytt, større LCD display på 128 x 64 piksler gir en svært tydelig oversikt. Takket være kun en opptaktsknapp på  forsiden, og et stabilt, analogt kontrollhjul på siden har du full kontroll over dine justeringer uten en rekke småknapper du kan snuble i. Enkelt og tydelig!

Økt prestasjon
Batteritiden er økt til over 10 timers brukstid, noe som gjør H2n enda mer fleksibel i bruk. Også minnekapasiteten er økt med opp til 32 GB (SD/SDHC), noe som gir en opptakstid på på opp til 50 timer (PCM 44,1 kHz/16bit) eller 555 timer i MP-3 format (128 kpbs). For enda raskere overføring av filer er H2n utstyrt med en USB 2.0 High Speed anslutning.

Mer for pengene
Steinbergs Wavelab LE7 redigeringsprogram og 2 stk AA-batterier medfølger uten ekstra kostnad

Funksjoner
Lo-cut Filter, Compressor/Limiter, Auto Gain, Pre-Rec, Auto-Rec, Tuner, Metronome, Variable Speed Playback, Key Control, A-B Repeat, File Dividing, Normalize, MP3 Post-Encode, Track Marker, Surround Mixer.

Tilkoblinger:
Mic/Line Input: 1/8" (3,5mm) Stereo phone Jack
Phones/Line Output: 1/8" (3,5mm)
Stereo phone Jack
USB: mini B-type 2,0 High Speed Jack
Jack for nettadapter (tilvalg)
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.