Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Veske AR-ZH4 til Zoom Handy Recorder H4/H4n

PortaBrace Veske AR-ZH4 til Zoom Handy Recorder H4/H4n

322111
1 245 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Slitesterk veske som gir tilgang til alle funksjoner

AR-ZH4 er en smart veske spesialdesignet for lydopptaker Zoom Handy Recorder H4 og H4n. I tillegg til å beskytte din lydopptaker lar det tynne vinylvinduet deg ha tilgang til alle kontroller og displayet, samtidig som de er beskyttet. Du har også tilgang til alle kabler og knapper, og du kan enkelt bytte batteriet hvis det skulle trenges.

Passer følgende lydopptakere:

  • Zoom H4
  • Zoom H4n

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.