Bubblebee Cable Saver
Bubblebee Cable Saver
Bubblebee Cable Saver
Bubblebee Cable Saver
Bubblebee Cable Saver
Artikkelnummer: 1051806

Bubblebee Cable Saver

Kabeldeksel til mikrofonkabelen

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Beskytter kabelen mot brudd
  • Reduserer kabelfriksjonsstøy
  • Legger til elastisitet i mikrofonkabelen
229 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kabelbeskyttelse for lydkabler som gir styrke og avlastning og fjerner lyd fra den lave mikrofonen. Dekselet holder kablene intakte og reduserer friksjonsstøy og gir elastisitet til mikrofonkabelen. For å bruke kabeldekselet, trekk kabelen gjennom en av gummiløkkene på dekselet. Pakk deretter kabelen tett rundt midten 3 til 4 ganger og gjennom gummiløkken i den andre enden av kabeldekselet. Så hvis du nå slipper eller hvis mikrofonledningen setter seg fast i noe, vil beskyttelsen fungere som en fjær som gir et mykere etui, avlaster kabelen din og beskytter utstyret ditt. Kabelbeskyttelsen reduserer også kabelfriksjonsstøyen og reduserer støyen. Dette resulterer i at du unngår uønskede lyder når noen ved et uhell berører mikrofonkabelen.

Fordeler

  • Beskytter kabelen din mot brudd
  • Reduserer kabelfriksjonsstøy
  • Gir elastisitet til mikrofonkabelen din
  • Enkel installasjon

Leveres med

  • 4x Kabelbeskyttelse
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.