Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Adapter MicroDot til Sony Freedom WRT 805 / UWP

DPA Adapter MicroDot til Sony Freedom WRT 805 / UWP

1020276
990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Adapter for trådløse system

Denne trådløse mikrofonadapteren har en kobling for DPA MicroDot til Mini-Jack (med tråd), og gir deg fleksible, enkle og rimelige trådløse systemer. Den kobler sammen d:fine-ledningen fra headsetmikronen med d:street-linjen fra minimikrofonen, samt hele d:vote-serien med instrumentmikrofoner til Sony Freedom WRT 805-systemet. Seriene d:fine, d:street og d:vote fungerer med alle ledende trådløse mikrofonløsninger fra Lectrosonics, Sennheiser, Shure, Sony, Wisycom, Zaxcom og mange flere. I stedet for å bytte mikrofon når dine behov endrer seg bytter du heller adapteret - enkelt og kostnadseffektivt.

 

 

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.