Lommesender SK 2000-GW-X

Sennheiser Lommesender SK 2000-GW-X

1034267
6 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Lommesender til Sennheiser 2000-system - 516 - 866 MHz

Lommesender som brukes sammen med Sennheisers 2000-system. Senderen er laget i metall for best mulig holdtbarhet, og har et bakgrunnsbelyst display. Med IR kan innstillinger overføres fra mottakeren for rask og smidig konfigurasjon.

Enheten kan sende innen frekvensområdet 516 - 866 MHz i trinn på 25 kHz.

Tilkoblinger

Lydkilden kobles til senderes via en 3-pins LEMO-kontakt.

Frekvensområde

Du kan koble mikrofoner til senderen, og da kan den ta imot lyd med frekvensomfang på 80Hz til 18Hz. Vewlger du å koble til en lydkilde med linjenivå kan senderen ta imot et frekvensomfang på 25 Hz til 18 kHz.

Strømforsyning

Enheten drives med to stk AA-batterier på 1,5 volt som gir cirka 8 timers drifttid.

Justerbar sendereffekt

Sendereffekten kan stilles inn i tre ulike nivåer; 10, 30 eller 50 mW. Dette gjør at du enten kan få lenger rekkevidde ved full sendereffekt, eller få plass til flere sendere innen et gitt frekvensområde om effekten stilles ned.

Leveres med

SK 2000 lommesender
2 stk AA-batterier
Manual

Les om hva som gjelder for senderfrekvenser til trådløse mikrofoner på denne linken
 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.