Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Lommesender SK 6000 BK A1-A4 svart

Sennheiser Lommesender SK 6000 BK A1-A4 svart

1034298
23 395 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Sennheiser SK 6000 BK A1-A4 - 470-558 MHz

Trådløs digital lommesender som brukes sammen med Sennheisers 6000-system eller kameramottakeren EK 6042.

Tilkoblinger

Lydkilden kobles til senderen via en 3-pins LEMO-kontakt. Du kan f.eks. koble til noen av mikrofonene MKE 1, MKE 2, MKE 40, HSP 2, HSP 4 eller SL Headmic.

Long Range mode

Sammen med mottakerene EK 6042 og EM 9046 kan senderen bruke long range transmission mode med Sennheiser Audio Codec (SeDAC).

Strømforsyning

Senderes leveres med BA 61 som er et oppladbart batteri. Dette gir cirka 6,5 timers batteritid. Vil du bruke vanlige AA-batterier finnes batteriadapter B 61 under fliken "passende tilbehør".

Leveres med

  • SK 6000 lommesender
  • Belteklemme
  • Antenne
  • Hurtigguide

Lommesenderen leveres uten mygg.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.