Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Blitsslave Kontroller SU-800

Nikon Blitsslave Kontroller SU-800

11677
4 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Med det store og lettleste LCD-panelet er det enkelt å styre flere blitser i Creative Lighting System. SU-800 gjør det unødvendig med ledninger og separate blitslysmålere for å få riktig eksponering under alle forhold - her går det helt automatisk. SU-800 kan styre et hvilket som helst antall i-TTL-blitser for Creative Lighting System, som SB-800, SB-600 og SB-R200, en slaveblits beregnet spesielt på nærfotografering. Dette åpner for nye muligheter, både inne og ute. 1. Kontrollenhet for Nikon Creative Lighting System 2. Ettgreps skifte mellom nærbilde- og kommandofunksjon 3. Styrer grupper med SB-800, SB-600 og SB-R200 blitser 4. Innebygget fokuseringslys 5. Bruk kabelsett SC-30 (ekstrautstyr) for kameraer uten i-TTL 6. Stor og oversiktlig LCD-skjerm OBS! Bruker 1 stk. CR123A-batteri, ikke inkludert.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.