Studioblitser

En studioblits er et nødvendig tilbehør ved fotografering i studio eller utendørs når det eksisterende lyset ikke strekker til. Det kan også være lurt å investere i en studioblits når du føler at den mindre kamerablitsen ikke gir deg det resultatet du ønsker. Vi har et bredt utvalg av studioblitser fra Godox og Profoto med ulike egenskaper, for eksempel små og bærbare, batteridrevne eller med ekstra høy blitseffekt. Se vårt utvalg av studioblitser her og kjøp direkte på nett eller besøk oss i butikk for personlig hjelp til å finne riktig studioblits for dine behov.

Filtrering
  Viser 27 produkter
  Vis som:
  Sorter etter:
  Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

  Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

  Let's be friends!
  Abonner på vårt nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

  Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

  Handlevogn

  Handlevogn

  Din handlevogn er tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Liker

  Liker

  Ønskelisten er tom

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Del handlevogn

  Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

  Navngi handlevognen
  Lenke til handlevognen