Godox Studio Flash SK400II-V
Godox Studio Flash SK400II-V
Godox Studio Flash SK400II-V
Godox Studio Flash SK400II-V
Godox Studio Flash SK400II-V
Artikkelnummer: 1056648

Godox Studio Flash SK400II-V

Studioblits med LED-innstillingslys

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Effekt på 400Ws og rask ladetid
 • LED-innstillingslys – sparer strøm og reduserer varmeutviklingen
 • Tilpasset lysformere med Bowen-feste
2 490 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Trenger du en pålitelig studioblits for studiofotografering? Godox SK400II-V gir deg en kraft på opptil 400Ws og rask ladetid slik at du kan holde et hurtig tempo. Blitsen har LED-innstillingslys som gjør at du slipper den høye varmeutviklingen som oppstår på blitsanlegg med eldre halogenlys. Blitsen er kompatibel med Godox blitssendere og blitssystemer Godox Wireless X, som gjør det enkelt å jobbe trådløst i studio. Godox SK400II-V er en studioblits som er perfekt for deg som ønsker å fotografere i studio.

Fordeler

 • Effekt på 400Ws og hurtigladetid på 0,1-1,5 sekunder
 • LED-innstillingslys – sparer strøm og reduserer varmeutviklingen
 • Tilpasset for lysformere med Bowen-feste
 • LCD-skjerm på baksiden for enkel innstilling
 • Innebygd trådløst system med 32 kanaler og 16 grupper

Fotografer trådløst - mulighet for radiokontroll og optisk slavesensor

For å bruke den innebygde radiokontrollen kreves det en sender som støtter Godox Wireless X. Blitsen fungerer med Godox XPRO 2.4G, X2T og X1T blitssendere tilgjengelig for Canon, Nikon, Olympus, Panasonic, Fuji og Sony (sendere finner du under passende tilbehør) eller med XT16 og FT-16. Trådløs kontroll av blitsen gjør at du ikke trenger å ha kabler liggende, og fotograferingen går raskt og enkelt. Du finner våre anbefalte blitsutsendere under fanen passende tilbehør.
Det er også mulig å utløse blitsen via en kompatibel kamerablits med Wireless X eller ved hjelp av den optiske slavesensoren, den reagerer på innkommende blitslys enten fra en studioblits eller kameraets innebygde blits.

LED-innstillingslys – dagslyskarakter og energieffektiv

Godox SK400II-V har et 10W LED-innstillingslys (tilsvarer en 75W halogenlampe) med tre innstillinger, av, manuelt justerbar og proporsjonal. Det proporsjonale lyset matcher lysstyrken til blitsen, noe som gjør det lettere for deg å se hvordan lyset vil falle og hvor sterkt det er sammenlignet med andre blitser.

Studioblits med Bowen-feste

Dette betyr at alle lysformere med Bowens bajonett passer til blitsen, som Bowens og Visico. Det er også en paraplybrakett som har en fordelaktig plassering som gjør at paraplyen blir sentrert og lysbildet blir bedre.

Leveres med

 • Godox SK400II-V Studioblits
 • Beskyttende deksel
 • Blitslampe
 • Strømledning
 • Manual
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen