Kampanje
Godox Studioblits QS400II
Godox Studioblits QS400II
Godox Studioblits QS400II
Artikkelnummer: 1039645

Godox Studioblits QS400II

Studioblits med stort potensiale

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Godox Wireless X-system
 • Bowens-bajonett for stort utvalg av lysformere
 • APDS2, automatisk dumping av kondensatorer
1 990 NOK2 690 NOK

20% rabatt

Kampanjekode: SPRING

Akkurat nå får du 20% rabatt på utvalgte produkter. Oppgi kampanjekode: SPRING for å benytte deg av rabatten. Kampanjen gjelder frem til 31. mai eller så lenge lageret rekker.

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Studioblits med Godox Wireless X

Godox QS400II er en ekstremt rimelig og kompakt studioblits. Blitsen har Bowensbajonett som gjør at lysformere fra Bowens og Visico passer. Innstillingslyset på blitsen er proporsjonal eller manuell, noe som gjør det enklere for både fotograf og modell.

Fordeler

 • Ekstremt rimelig og god ytelse
 • Høy blitsstyrke, opptil 400 wattsekund
 • Godox Wireless X-system for god sender- og blitskompatibilitet
 • Bowensbayonett gir et bredt spekter av lysformere
 • Optisk slave for synkronisering med kamerablits
 • Kraftig og justerbart innstillingslys (halogen)
 • APDS2, automatisk dumping av kondensatorer

Radiokontroll og optisk slavesensor

Hvis du vil bruke den innebygde radiokontrollen, kreves en sender som støtter Godox Wireless X. Senderne er enten Godox Xpro 2.4G eller X2T, tilgjengelig for Canon, Nikon, Olympus, Panasonic, Fuji og Sony(sendere kan bli funnet under passende tilbehør). Trådløs kontroll av blitsutløsing eliminerer behovet for å holde kabler liggende rundt -det er raskt og enkelt under opptak. Det er også mulig å løse ut blitsen via den optiske slavesensoren, den reagerer på innkommende blitslys enten fra en studioblitsk eller kameraets innebygde blits.

Innstillingslys

Godox QS400II har et innstillingslys på 150 W med tre innstillinger, slått av, manuelt justerbar (effekt mellom 50-100 %) og proporsjonalt. Det proporsjonale lyset samsvarer med lysstyrken på blitsen, noe som gjør det lettere for deg å se hvordan lyset vil falle og hvor lyst det er sammenlignet med andre blitser.

APDS2 og kjølesystem

Blitsen er utstyrt med APDS2, vilket som er en moderne teknologi som gjør at blitsene kan tømmes uten å avfyre blitsen. Dette betyr at du får riktig blitsstyrke blixtstyrka når du har endret innstillingene på blitsen uten å måtte avfyre blitsen unødvendig. Den innebygde viften sørger for at elektronikken og lampen håller holder seg innenfor riktig arbeidstemperatur.

Bowensmount

Dette betyr at alle lysformere med Bowenbajonett passer på blitsen, som eksempelvis Bowens og Visico. Det er også et paraplyfeste som har en gunstig posisjon, noe som gjør paraplyen sentrert og lysbildet bedre.

Leveres med

 • Godox QS400 II Studio Flash
 • Halogeninnstillingslampe 150W
 • Strømledning 230V
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen