Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

LED-belysning CN-T96 Table-Top dagslys

Helios LED-belysning CN-T96 Table-Top dagslys

1037182
879 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Bordsbelysning for produkt- og makrofotografering

NANGUANG CN-T96 er en rimelig "Table-top"-belysning for reprodusering, makro- og produktfotografering. Belysningen drives av 230V og består av 96 lysdioder, noe som avgir et flimmerfritt dagslys. Belysningen leveres komplett med et praktisk bordsstativ som har en leddet arm, noe som gjør det mulig å endre høyde og vinkel på belysningen. Den leddede armen kan også monteres på et belysningsstativ med 5/8" / 16mm feste, på et kamerastativ eller annet tilbehør med 1/4" gjenge eller skrus fast i en blitssko.

Leveres med:

  • CN-T96 belysning
  • Bordsstativ med leddet arm

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.