LED-paneler

Hos Scandinavian Photo kan du kjøpe LED-paneler for god belysning til alt fra fotostudioer, utendørsfotografering og hjemmekontorer. Et LED-panel er en kraftig lampe med et flatt og tynt design som gir et bredt og flimmerfritt lys. De kan brukes sammen med låvedører, såkallede barndoors, for å styre og kontrollere lysstrømmen. Vi har LED-paneler med funksjoner som variabel fargetemperatur og lysstyrke, batteridrift eller RGB-farger. Vi tilbyr lyspaneler fra blant annet Godox, Nanlite, Aputure og Nanlux til gode priser som fungerer uansett om du bruker mobiltelefon eller kamera. Handle i våre butikker eller på nett.

Filtrering
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen