Godox LDX100BI
Godox LDX100BI
Godox LDX100BI
Godox LDX100BI
Godox LDX100BI
Artikkelnummer: 1061009

Godox LDX100BI

Lyssterkt LED-panel for bærbare og stasjonære belysningsløsninger

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Lysstyrke på 4900 lux (1m)
 • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
 • Batteridrift er tilgjengelig som ekstrautstyr
4 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Godox LDX100Bi Bi-Color LED-lyspanel er en allsidig lyskilde som gir deg full kontroll over belysningen. Med muligheten til raskt å justere fargetemperaturen fra varmt til kaldt lys og en dimmefunksjon kan du skreddersy belysningen etter dine behov. Dette panelet er perfekt for videobruk, med 11 spesialeffekter som gir realisme til produksjonen. Innstillingene kan enkelt gjøres på panelet, via en trådløs fjernkontroll (ekstrautstyr) eller via en app på mobiltelefonen. Godox LDX100Bi er en effektiv løsning for både studio- og feltarbeid.

Fordeler

 • Lysstyrke på opptil 4 900 lux på 1 meters avstand
 • Justerbar fargetemperatur mellom 2 800 og 6 500 K
 • CRI/TLCI 96 for kvalitet
 • Dimbar 0-100 % lysstyrke
 • 11 innebygde spesialeffekter
 • Batteridrift tilgjengelig som ekstrautstyr
 • App og fjernkontroll (fjernkontroll tilgjengelig som ekstrautstyr)

Godox LDX 50BI Bi-color LED-panel för foto och video

Strålende og myk belysning

Godox LDX100Bi har en lyssterk og myk lyskilde som kan blandes med både wolfram- og dagslyskilder for perfekt belysning. Du kan raskt veksle mellom CCT- og FX-modus for å tilpasse intensiteten og lysutbyttet til prosjektet ditt. Panelet har en høy CRI/TLCI-klassifisering på 96, noe som sikrer fargegjengivelse av høyeste kvalitet.

Belysningseffekter som kan tilpasses

LDX100Bi har 11 tilpassbare lyseffekter, fra lynglimt til det beroligende lyset fra et stearinlys, slik at du kan skape den atmosfæren du ønsker.

Full kontroll

Med Godox Light-appen kan du styre lyset via Bluetooth på opptil 30 meters avstand, og med fjernkontrollen RC-A6II (ekstrautstyr) kan du styre lyset via 2,4 GHz på opptil 50 meters avstand.

Robust konstruksjon

LDX100Bi har en innebygd skjerm som gjør det enkelt å se innstillingene dine, v-mount batterifeste, en avtakbar diffusor og skjermklaffer (ekstrautstyr) som gir en jevn og kontrollerbar lyskvalitet. Det robuste metallchassiset og 360° U-type åk gir deg den fleksibiliteten du trenger.

Leveres med

 • 1 x Godox LDX100Bi Bi-Color LED Light Panel
 • 1 x AC-adapter
 • 1 x Bæreveske
 • 1 x Avtakbar diffusor

Godt å vite! Ikke glem å legge til lysstativer som du kan feste LED-panelet til. Under passende tilbehør finner du anbefalte stativer, batterier (to batterier kreves) og mer tilbehør.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen