sp.tech Lightstand LS-AC2470
sp.tech Lightstand LS-AC2470
sp.tech Lightstand LS-AC2470
sp.tech Lightstand LS-AC2470
sp.tech Lightstand LS-AC2470
sp.tech Lightstand LS-AC2470
sp.tech Lightstand LS-AC2470
sp.tech Lightstand LS-AC2470
Artikkelnummer: 1049633

sp.tech Lightstand LS-AC2470

Luftdempet lampestativ for studiobelysning, blitser og tilbehør

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Monter utstyret ditt trygt
  • Reversibel spigot med 1/4" og 3/8" tråd
  • Luftdemping beskytter fingrene og utstyret
899 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lampestativ for alle anledninger

Dette er et perfekt lampestativ for deg som ønsker å montere belysning eller annet utstyr på et kompakt stativ med god høyde. Det passer utmerket enten du er på kontoret, i stuen, studioet eller fotograferer på location.

Fordeler

  • Monter utstyret ditt trygt
  • Reversibel spigot med 1/4" og 3/8" tråd
  • Luftdemping beskytter fingrene og utstyret
  • Arbeidshøyde mellom 84-247 cm
  • Kan håndtere belastninger på opptil 4 kg
  • Dobbelt avstivet benbase for ekstra stabilitet
bredde =
Vesken er ikke inkludert i dette produktet, du finner den under passende tilbehør.

Gjør opptaket enklere med lampestativ

Fest LED-belysning, blits, reflektorskjerm eller annet utstyr til et lampestativ for å frigjøre hendene og gi deg maksimal kontroll over fotograferingen. Du kan montere utstyr som har enten 1/4" eller 3/8" tråd eller 5/8"-feste ved hjelp av den reversible spigot3en som følger med stativet og justere til ønsket høyde.

Luftdemping beskytter både deg og utstyret

Stativet har luftdemping, noe som gjør at du enkelt og trygt kan justere høyden på stativet uten å måtte fjerne utstyret. Dempingen hjelper deg med å løsne skruene som holder søyleseksjonene slik at du ikke lar utstyret få fritt fall. Luftdempingen bremser ned røret når det går tilbake til sin opprinnelige posisjon, slik at det får en rolig og kontrollert nedsenking, som beskytter både utstyret og fingrene. Benytt anledningen til å kjøpe smart tilbehør til stativer som klemmer, holdere eller sandsekker. Alt dette finnes under fanen passende tilbehør.Det er også flere ting du kan skaffe for stativet, som en stativveske, klemmer, holdere eller sandsekker finner du alt smart tilbehør under fanen passende tilbehør. Stativet har luftdemping, noe som gjør at du enkelt og trygt kan justere høyden på stativet uten å måtte fjerne det monterte utstyret.

Leveres med

  • sp.tech Lightstand LSAC2470
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen