Lysstativer og Oppheng

Heng opp studiolamper, studioblitser og annet tilbehør på stativ, i taket eller på veggen med våre lampestativer og opphengsløsninger. Her finner du alt du trenger til et profesjonelt studio, fra stativer og stativvekter til skruer, klemmer og adaptere. Kjøp lysstativer og annet studioutstyr hos oss på Scandinavian Photo, på nett eller i butikk.

Filtrering
Viser 135 produkter
Vis som:
Sorter etter:
Godox

Blitser og lys

Finn riktig belysning for dine behov

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen