Sandsekker og Vekter

Sørg for at lampestativene dine er stabile med sandsekker eller motvekter for å tynge ned stativføttene. De er en billig forsikring når underlaget er ujevnt, det blåser, du får ujevnt fordelt vekt fra lysene eller du rett og slett ønsker et mer stabilt stativ. Vi har sandsekker i forskjellige størrelser i slitesterkt stoff og med praktiske håndtak. Vær oppmerksom på at sand/fyllmateriale ikke er inkludert. Kjøp sandsekker til stativ på nett eller i butikk.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen