Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Videolys HVL-LEIR1

Sony Videolys HVL-LEIR1

1006591
1 799 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Spill inn skarpe videoer i totalt mørke med LED-videolys til Sony videokamera Belys opptil 1500 lux med kraftig LED-lys Få med deg alt på festivaler, i bursdagsselskaper eller andre steder med svakt lys Spill inn videoer i totalt mørke For kameraer eller videokameraer med NightShot® gir det infrarøde (IR) lyset deg mulighet til å spille inn video i fullstendig mørke (0 lux) og opptil 7 meter unna Få med mer av bakgrunnen om natten Med det infrarøde systemet SuperNightShot® og en telefotoinnstilling kan du gjøre opptak på opptil 20 meters avstand Enkel lading Enheten bruker bare to AA-batterier, noe som gjør det enkelt og praktisk å lade blitsen

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.