Godox LD75R
Godox LD75R
Godox LD75R
Godox LD75R
Godox LD75R
Godox LD75R
Godox LD75R
Artikkelnummer: 1051809

Godox LD75R

LED-panel med RGB, DMX og Barndoors

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Lysstyrke på 9 320 Lux (1m)
  • Gjengir hele spekteret av RGB-farger og vanlig lys for å dekke alle dine behov
  • Gir deg store muligheter til å skape kreative miljøer og vakkert lys
8 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Trenger du å sette farge på tilværelsen? Da er Godox LD75R riktig LED-belysning for deg! Lag lyssetting, scener, miljøer og gjør livet lysere med LED-lys av høy kvalitet med RGB-farger eller med vanlig lys som du kan justere fra varmt til kaldt for å matche omgivelsene dine. Godox LD75R gir deg ekstraordinære muligheter når det gjelder fleksibilitet og kreativitet – LD75R Panelet for kreatører uansett hvor du er.

Fordeler

  • LED-panel for studio, location eller hjemme – lag innhold fra hvor som helst
  • Gjengir hele spekteret av RGB-farger og vanlig lys for å dekke alle dine behov
  • Perfekt for å skape forskjellige miljøer, lyssetting og flatterende lys
  • Forhåndsinnstilte lyseffekter og stille modus
  • Slipp belysningsfiltre - Lee-simuleringer løser jobben for deg
  • Styr via DMX, fjernkontroll (RC-R9, ikke inkludert) eller mobilapp
  • FX-modus med 39 forhåndsinnstillinger
  • Panel som kan drives via strømadapter eller V-Mount batterier (følger ikke med)
  • Genererer 9320 Lux på en meter med CRI/TLCI ved 96/97

Nye muligheter til å skape kreative miljøer

Godox LD75R gir deg unike muligheter til å velge farge, metning og fargetone. Bruk de unike egenskapene til Godox LD75R for å belyse alt fra mennesker til bakgrunner. Godox LD75R har en svært høy CRI/TLCI-klassifisering (97/96) som gir deg en forsikring om overlegen fargenøyaktighet. Godox LD75R er et 75 Watt LED-panel som genererer 9320 Lux målt på en meter.

Lyset har variabel fargetemperatur med et område fra 2500 til 8500 K eller hvor som helst i mellom. Du bruker variabel fargetemperatur for å justere varmen i lyset fra varmt til kaldt lys for å blande lyset pent med omgivelseslyset.

Fjernstyring av belysningen

Du kan kontrollere Godox LD75R gjennom mobilappen eller kjøpe en ekstern fjernkontroll (RC-R9), se passende tilbehør. Hvis du trenger kontroll for litt større produksjoner, kan du styre LED-panelet via DMX til et lysbord eller via nettverkskabel (RJ45) for maksimal kontroll.

Ta med deg LED-panelet på location

Du kan velge å koble Godox LD75R direkte til stikkontakten eller kjøpe V-Mount-batterier og lader, se passende tilbehør, for å ta det med til steder der du ikke har tilgang til en stikkontakt. Panelet er kompakt for sin størrelse med dimensjoner på 44 x 41 x 10,7 cm og veier bare 3,5kg,

LED-panel med mulighet for softbox og raster

Det er ikke alle LED-paneler som tilbyr ekstra tilbehør, men med Godox LD75R får du med låvedører (Barndoors) som lar deg skjerme lys og kontrollere det bedre. Det er flere muligheter for deg å tilpasse din LD75R ytterligere.

Det fins mulighet for både softbox og raster. Du får med låvedører (Barndoors) som lar deg skjerme lyset og kontrollere det bedre. Det er flere muligheter for deg å tilpasse LD75R til det lyset du ønsker. Hvis du velger å kjøpe til en softbox, får du et mykere og med diffust lys, perfekt for å belyse huden eller få litt mer diskrete teksturer mens en raster gir lys med en klar retning som blir lett å lede, kontrollere og gir en ekstra kontrast når lyset går rett frem og ikke spretter rundt.

Leveres med

  • Godox LD75R
  • Strømadapter
  • Låvedører (Barndoors)
  • Oppbevaringsveske
Til Godox LD75R trenger du et lampestativ for å montere LED-panelet på. Lampestativer og annet anbefalt tilbehør finner du under fanen passende tilbehør.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen