Godox LED Belysning SL60W Dagslys
Godox LED Belysning SL60W Dagslys
Godox LED Belysning SL60W Dagslys
Godox LED Belysning SL60W Dagslys
Godox LED Belysning SL60W Dagslys
Godox LED Belysning SL60W Dagslys
Artikkelnummer: 1040646

Godox LED Belysning SL60W Dagslys

Kraftig og moderne LED-lys med Bowens bajonett

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Lysstyrke på 4 100 Lux (1m)
 • Justerbar lysstyrke 10-100%
 • Gir et klart dagslys for foto, video og streaming
1 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Dette er en moderne LED-belysning fra Godox med mulighet for å bruke lysformere for å skape et fint lys til videoene eller bildene dine. Bowens-bajonetten lar deg bruke lysformere fra både Bowens, Aputure og Visico. Den kraftige belysningen på 4.100 Lux og kan dimmes ned til 10 % av lysstyrken, SL60W har innebygget radiosystem og drives via nettstrøm fra vegguttaket.

Fordeler

 • Dagslys LED for foto, video, streaming og vlogg
 • LED-belysning på 60W
 • Justerbar lysstyrke 10-100 %
 • 4.100 Lux på en meters avstand med reflektor
 • Bowens bajonettfeste for et bredt utvalg av lysformere
 • Innebygget radiosystem for mulighet for fjernkontroll
 • Temperatur- og overopphetingsbeskyttelse
 • Stillegående aktiv viftekjøling for effektiv kjøling
 • Passer til standard lysstativ med standard 16mm brakett
Godox SL60

Kraftig LED-belysning med flimmerfritt dagslys

Godox SL-60W LED-belysning er en dagslys LED-belysning med moderne COB-teknologi, som avgir en flimmerfritt lys (5600 ° K) for foto-, film- og videoproduksjon. LED-lyset har en lysstyrke på opptil 4100 Lux på 1 meter som gir en solid mengde lys med eller uten lysformer. Belysningen er designet for bruk i video- og filmproduksjon. Belysningen har justerbar effekt mellom 10-100% og radiokontroll (433MHz) via fjernkontroll (ekstra tilbehør). Chassiset er laget av metall, og på undersiden har belysningen et tilbart stativfeste for å kunne montere den på for eksempel et belysningsstativ, en bom eller annet tilbehør med 16mm-montering.

Bredt utvalg av lysformere

Godox SL-60W har Bowens bajonettfeste (Bowens/ Aputure/ Visico), som lar deg bruke forskjellige lysformere for å få full kontroll over lysspredningen. Belysningen kan brukes med alt fra fresnel for å forsterke lyset, skjermklaffer for å skjerme eller en softboks for å få mykt lys. Godox SL-60W har også paraplyfeste for de som bruker paraplyer.

Kontroller belysningen med fjernkontroll

Godox SL-60W kan styres via fjernkontrollen Godox RC-A5 (ekstra tilbehør) eller via kontrollene på baksiden av armaturen. På baksiden finner du også en blå bakgrunnsbelyst LCD-skjerm, som tydelig viser den innstilte kraften (10-100%), den innstilte radiostasjonen, radiogruppen og arbeidstemperaturen til belysningen. Belysningen har kontinuerlig overvåking av arbeidstemperaturen, og den avkjøles både passivt og med aktivt kjølesystem.

Godox SL-60W har et integrert og moderne 16-kanals radiosystem (433MHz). Hvis du har flere Godox-lys, kan du dele enhetene i forskjellige grupper (A/B/C/D/E/F) og endre lysstyrken til hver gruppe via fjernkontrollen. Radiosystemet støtter 16 radiostasjoner, slik at forskjellige studioer i samme system kan bruke lysene sine uten å forstyrre hverandre. Fjernkontrollen drives av 2 AAA-batterier (batterier er ikke inkludert). På baksiden er det også en stikkontakt (230 V) som du kobler til stikkontakten.

Leveres med

 • Godox SL60W med transportbeskyttelse
 • Godox Paraplyreflektor
 • Nettkabel 230V

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.